Siirry sisältöön
Haku

Hakijalle

Hae meille Tekijäksi!

Tarjoamme Ekamissa yli 60 erilaista tutkintoa ja lukuisia pienempiä koulutuskokonaisuuksia. Voit olla päätoiminen opiskelija tai suorittaa opintoja myös töiden ohella.

Voit hakeutua meille jatkuvassa haussa eli milloin tahansa, kun sinulle on oikea aika aloittaa opiskelu! Joustamme elämäntilanteesi mukaan ja suunnittelemme kanssasi juuri sinulle sopivan yksilöllisen opintopolun.

Miten juuri minä haen Tekijäksi Ekamiin?

Näin haet meille

Koulutuksen aikana opiskelijan tavoitteena on tunnistaa omat vahvuutensa ja kiinnostuksen kohteensa ja rakentaa erilaisia vaihtoehtoja sekä toisen asteen opintoihin että työelämään.

Lue lisää tutkintokoulutukseen valmentavasta koulutuksestamme.

Meillä voit kerryttää osaamistasi suorittamalla lyhyitä pätevyyksiä ja korttikoulutuksia monelta eri alalta.

Täältä saat lisätietoa pätevyys- ja täydennyskoulutuksistamme.

Työvoimakoulutus on työn haussa tai työttömyysuhan alla oleville henkilöille suunnattua koulutusta. Työvoimakoulutuksessa suoritat perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon tai tutkinnon osan. Työvoimakoulutus voi myös olla jatko- ja täydennyskoulutusta.

Työvoimakoulutuksemme löydät täältä.

Työllistämispalveluissamme Rannikkopajoilla sinulla on mahdollisuus saada työkokemusta, mielekästä tekemistä sekä tukea tulevaisuuden suunnitteluusi ja arjenhallintaasi. Pääset mukaan toimivaan, aitoon työympäristöön monipuolisilla työpajoillamme ja valmennuksissamme.

Nopeasti Rannikkopajoille oppimaan!

Tärkeää tietoa hakijalle

Ota meihin yhteyttä

Hakija- ja koulutusneuvontapalvelu EkaOvi

Palvelemme arkisin klo 9-15

040 489 2763