Siirry sisältöön
Haku

Etsivä nuorisotyö Finders

”Tuo tahto, etsitään keinot!”

Etsivä nuorisotyöntekijä on valmis kuuntelemaan, mikä sinua motivoi ja mistä juuri sinä olet kiinnostunut. Jos et kuitenkaan vielä tiedä, mikä se sinun juttusi on tai mitä kohti haluat, on etsivän kanssa mahdollista tutkia myös sitä. Etsivä nuorisotyöntekijä tarjoaa sinulle vaihtoehtoja ja ideoita, mutta sinä päätät, minkälaisia ratkaisuja elämässäsi teet. Yhteistyö perustuu luottamukseen ja on sinulle ilmaista sekä vapaaehtoista.

Etsivä nuorisotyöntekijä on vaitiolovelvollinen ja toimii aina sinun luvallasi. Tapaamiset eivät ole sidottuja tiettyyn paikkaan, vaan etsivä nuorisotyöntekijä voi tavata sinut toimiston sijasta vaikka kahvilassa tai kotonasi. 

”Moi! Sori kun laitan viestiä, nyt menee taas vähän huonommin, enkä oikeen tiiä kelle laittasin viestiä.”

– Nainen 22 v.

Autamme sinua alle 29-vuotias nuori tai aikuinen

Opiskeletko Ekamissa? Me kampusetsivät autamme sinua.

Kampusetsivien tehtävänä on olla alle 29-vuotiaan opiskelijan tukena ja auttaa erilaisissa haasteissa, jotta opiskelut etenisivät suunnitellusti ja että nuori saisi toisen asteen ammatillisen tutkinnon.

Ole yhteydessä mikäli
> opiskelijalle kertyy poissaoloja tai häntä ei tavoiteta
> havaitset opiskelijalla arjenhallinnan haasteita
> opiskelija tarvitsee apua viranomaisasioissa
> opiskelija tarvitsee palveluohjausta oppilaitoksen sisällä tai ulkopuolella 

Kampusetsivien Päivi Posan ja Mari Ukkosen yhteystiedot täältä.

Kuka voi ottaa yhteyttä ja miten?

Meihin voi olla yhteydessä nuori itse, vanhempi, ystävä, läheinen tai yhteistyökumppani (yhteydenottopyynnöt ja nuorisolain velvoittamat ilmoitukset). Meihin voit ottaa yhteyttä suoraan itse tai voit vaikka kysellä kaverin puolesta neuvoja.

Ota yhteyttä kun nuori on ammattilaisen arvion mukaan sellaisen tuen ja ohjauksen tarpeessa, joka ei ole suoraan määriteltävissä oman toimialan tai jonkin muun toimijan tehtäviin.

Etsivä nuorisotyöntekijä tavattavissa Kotkan Ohjaamolla parillisten viikkojen tiistaina klo 13-17 ja Haminan Ohjaamolla parittomien viikkojen keskiviikkona klo 12-15. Tule käymään!

Ma–to klo 8–16
Pe klo 8–14.15

Somessa: Instagram(siirryt toiseen palveluun) (@findersetsivat)

Etsivä nuorisotyö Finders

Kymenlaaksonkatu 29, 48100 Kotka (Koteko, E-siipi)