Siirry sisältöön
Haku

Tukea työpaikkaohjaajille

Työpaikkaohjaajakoulutukset

Tarjoamme monipuolista tukea työpaikkaohjaajien osaamisen kehittämiseen ja ohjauksen tueksi. 

tyopaikkaohjauspalvelu@ekami.fi palvelusta voit kysyä lisätietoja työpaikkaohjauksesta ja työpaikkaohjaajakoulutuksista.

Microsoft Teams-ympäristössä on helppo tulla kuulolle ammatillisen koulutuksen arvioinnin toteuttamisesta. Yhdessä avataan esimerkiksi ammattitaitovaatimuksia ja arviointikriteerejä.

Arvioijainfot:

ke 15.2.2023 klo 10-12
pe 10.3.2023 klo 8-10
to 13.4.2023 klo 14-16
ma 8.5.2023 klo 14-16

Ilmoittaudu mukaan arvioijainfoon lähettämällä yhteystietosi (nimi, työnantaja ja sähköpostiosoite) ja tapahtuma-ajankohta, niin saat osallistumislinkin sähköpostiisi. Ilmoittaudu: tyopaikkaohjauspalvelu@ekami.fi.

Lataa koulutuksen esite alta:

Löydät meiltä myös monipuoliset Työpaikkaohjaaja-koulutukset, joista saat tukea ja työvälineitä ammattimaiseen ohjaamiseen. Valitse seuraavista vaihtoehdoista:

1. Työpaikkaohjaajakoulutus 6h – koulutustilaisuus Ekamilla tai verkkokoulutuksena

Työpaikkaohjaajakoulutusta järjestetään Ekamin tiloissa tai Teams verkkokoulutuksena. Osallistujat saavat tilaisuudesta osallistujatodistuksen.

Koulutuksen lisätietoja, toteuttamisajankohdat ja -tavat kutsusssa. Ilmoittaudu mukaan lyhytkoulutukseen tai tilaa koulutus työpaikallesi lähettämällä yhteystietosi (nimi, työnantaja ja sähköpostiosoite). Ilmoittautumisen jälkeen saat tarkemmat osallistumisohjeet sähköpostiisi. Ilmoittaudu: tyopaikkaohjauspalvelu@ekami.fi.

Lataa koulutuksen esite alta:


2. Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen 5 osp

Verkko-opiskelu ohjatusti Ekamin e-oppimisympäristössä

Työpaikkaohjaajaksi voit valmentautua myös verkossa. Voit suorittaa Ekamin e-oppimisympäristössä Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen – tutkinnon osan (5 osp).

Verkko-opinnoissa käydään läpi työpaikkaohjauksen teoriaosuus, tämän lisäksi toimit työpaikallasi työpaikkaohjaajana, saat ohjauksen suunnitteluun ja toteutukseen tukea opettajalta ja osaamisesi arvioidaan näytössä. Arvioinnin jälkeen saat todistuksen tutkinnon osan suorittamisesta.

Hae tästä työpaikkaohjaajakoulutukseen.
Linkki toimii, mikäli haku on järjestelmässämme auki. Jos linkki ei toimi, ota meihin yhteyttä.

Tutustu myös valtakunnalliseen työpaikkaohjauksen tietopankkiin ja itseopiskelumateriaaleihin. https://ohjaan.fi/(siirryt toiseen palveluun)


Työelämäopettajat työelämän tukena

Työelämäopettajamme ovat avainhenkilöitä työpaikalla järjestettävän koulutuksen kehittämisessä. Työelämäopettaja toimii työnantajien, koulutusalojen ja opiskelijoiden hyväksi.

Käytännössä he edistävät työelämässä oppimisen laadukasta ja yhdenmukaista toimintaa pedagogisesta ja toiminnallisesta näkökulmasta ja ovat tukemassa uudenlaisten työelämässä oppimisen mallien ja toteutusten kehittämisessä opettajia. Työelämäopettajat toteuttavat Ekamin työpaikkaohjaajakoulutukset. 


Kysy lisää työpaikkaohjaajakoulutuksesta