Rannikkopajojen vaikuttavuus ja kehittäminen
Yhteisötakuu ja sosiaalinen vahvistaminen
Rannikkopajat noudattaa Opetus- ja kulttuuriministeriön nuorten työpajatoiminnan perusteita ja suosituksia. OKM on hyväksynyt 29.6.2017 koulutuskuntayhtymän alla toimivan työpajatoiminnan valtionavustuskelpoiseksi. Rannikkopajojen keskeiset työmuodot ovat yhteisötakuun toteuttaminen ja nuorisolain mukainen sosiaalinen vahvistaminen.
Laatutyö Rannikkopajoilla
Perusajatuksena on toiminnan laadun jatkuva parantaminen. Toimintaa kehitetään asiakaspalautteiden, sidosryhmäpalautteiden ja rahoittajien toiveiden mukaisesti. Toiminnan laatua seuraa sekä Opetushallitus että ISO9001 ja ISO14001-järjestelmän toimivuutta auditoiva Kiwa Inspecta Oy. Tärkeitä laadunhallinnan työvälineitä ovat myös itsearvioinnit Ekamin sisällä ja vertaisarviointi eri työpajatoimijoiden kesken.
> Lue tästä Rannikkopajojen vertaisarvioinnista.(siirryt toiseen palveluun)
> Lue lisää laatutyöstä Ekamissa.
Sosiaalisen vahvistumisen mittari, Sovari
Tietoa tuotetaan vuosittain valtakunnallisesti, alueellisesti ja palveluyksiköittäin. Mittari on maksuton ja sitä ylläpitää Into – etsivä nuorisotyö ja työpajatoiminta ry.
Vaikuttavuuden tunnusluvut
Rannikkopajojen tunnuslukuja tarkistellaan vuosittain, aina osavuosikatsauksien yhteydessä. Näin toimiessamme pystymme nopeasti reagoimaan tarvittaviin muutoksiin esim. asiakkuuksia hankittaessa.
Rannikkopajojen Kestävä Tulevaisuus -ohjelma
”Ympäristöä on tärkeä suojella ihmiskunnan kestävyyden ja hyvinvoinnin sekä muiden elävien asioiden hyvinvoinnin takia. ” Valmentautuja
Rannikkopajat hallinto
Virpi Jonsson
Tulosyksikkkö Työpajajohtaja, Työllisyys- ja valmennuspalvelut
Hanne Hietapuro
Valmennuspäällikkö,vahvistavat- ja työhönvalmennusyksiköt, Etsivä nuorisotyö
Anne Loikkanen
Valmennuspäällikkö, ammatilliset valmennusyksiköt
Satu Airaksinen
Työpajasuunnittelija, työllistäminen, opinnollistaminen
Reetta Pasanen
Työpajasuunnittelija, opinnollistaminen, työllistäminen