Siirry sisältöön
Haku

Navi

Mikä on Navi?

Etsitään yhdessä sulle paras vaihtoehto.

Navi on tarkoitettu oppivelvollisuusikäisille nuorille. Kunta ohjaa toimintaan ne nuoret, joiden koulutus on keskeytynyt tai jotka ovat jääneet yhteishaussa ilman koulutuspaikkaa. Nuoren oppivelvollisuus päättyy, kun hän täyttää 18 vuotta tai on tätä ennen hyväksytysti suorittanut ylioppilastutkinnon tai ammatillisen tutkinnon. 

Navin toiminta-aika on 2 kuukautta. Tänä aikana tarkoituksena on löytää nuorelle oppivelvollisuutta täyttävä jatko-opiskelupaikka. Paikka voi olla joko oppilaitoksessa tai nivelvaiheen koulutuksessa.

Navin tavoitteet

Meillä Navissa tavoitteena on löytää nuoren kanssa uusi polku oppivelvollisuuden suorittamiseksi yksilövalmennuksen keinoin. Yksilövalmentajat ovat nuoren apuna ja tukena nuoren oman tulevaisuuden selkeyttämiseksi.

Navin aikana nuorella on mahdollisuus tutustua eri ammattialoihin, ammatteihin sekä oppilaitoksiin nuoren oman mielenkiinnon mukaisesti.

Navissa tärkeintä olet Sinä.  Tavoitteemme on auttaa sinua löytämään vahvuutesi valitsemallasi polulla.

Ohjautuminen

Naviin ohjautuminen tapahtuu kuntasi edustajan kautta. Kysy rohkeasti ohjautumisesta sekä toiminnasta Navin valmentajalta.

Ota yhteyttä

Hanna Liljeqvist (Kotka, Pyhtää)

Yksilövalmentaja

050 462 2987

Titta Ristola (Hamina, Virolahti, Miehikkälä)

Yksilövalmentaja

040 512 7448