Siirry sisältöön
Haku

Ammatillisen tutkinnon osia

Koulutuksen kuvaus

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti Etelä-Kymenlaakson alueen työnhakijoille, joilla on työllistymissuunnitelmassa todettu koulutuksen tarve. Koulutus voi koostua yleisesti enintään kahdesta tutkinnon osasta. Joko tutkinnon aloittamiseen tai keskeytyneen tutkinnon loppuunsuorittamiseen tai mahdollisuuksien mukaan kahden osan suorittaminen lisäkoulutustyyppisesti.

Työllistymissuunnitelmassasi tulee olla sovittuna etukäteen alan koulutukseen hakeutumisesta. Hakemuksessa tulee ehdottomasti mainita (perusteluineen), minkä koulutusalan opintoihin olet hakemassa. Tutustu työvoimakoulutuksena tarjottavaan valikoimaan lisätiedoissa.

Maahanmuuttajilta vaaditaan sellaista suomen kielen osaamista, että perustutkinto/ammattitutkintotason koulutuksen läpivieminen on mahdollista.

Koulutus alkaa: 2024
Hakuaika päättyy: 15.6.2024
Koulutuksen numero: 718568

Sisältö ja toteutus

Opiskelijat valitaan hakemusten ja haastattelujen perusteella, joten täytä hakemus huolella, perusteleminen on tärkeää. Oppilaitoksen edustaja on sinuun yhteydessä (noin 2 viikon sisällä) ja keskustelee kanssasi siitä, millaista koulutusta tarkalleen ottaen haluat tai tarvitset ja millaista osaamista sinulla mahdollisesti jo on. Tällöin oppilaitos räätälöi opinnot sinulle sopivaksi kokonaisuudeksi.

Ekamin koulutusaloja: