Siirry sisältöön
Haku

Jakeluautonkuljettajan koulutus

Kiinnostaako sinua jakeluautonkuljettajan tehtävät?

Koulutuksen kuvaus

Koulutus on tarkoitettu 21 vuotta täyttäneille, kuljetusalan työtehtäviin haluaville hakijoille. Koulutuksen suorittaminen edellyttää riittävää suomen kielen taitoa. Hakijalta edellytetään kiinnostusta alan työtehtäviin, voimassa olevaa B-luokan ajo-oikeutta (muu kuin lyhytaikainen), ei vakavia liikennerikkomuksia sekä C-luokan edellyttämiä terveysvaatimuksia ja alan vaatimaa terveyttä. Todistus terveydentilasta esitettävä koulutuksen alkaessa.

Koulutus alkaa: 5.9.2023
Hakuaika päättyy: 6.8.2023
Paikka: Katariinan (Kotka) ja Malmingin (Karhula) kampuksilla.
Koulutuksen numero: 714124

Sisältö ja toteutus

Trafin (alle 2 kk vanha) ajokorttiote tulee olla mukana haastattelutilaisuudessa. Vakavia liikennerikkomuksia ei sallita viimeisen viiden vuoden aikana. Opiskelijalle tulee maksettavaksi viranomaismaksuja sekä alalla tarvittavat lupa- ja korttimaksut n. 400 €.

AJANKOHTA
Koulutusaika 5.9.2023-29.3.2024
Haastattelu kutsutuille 21.8.2023

Koulutuksen tavoitteena on kouluttaa B-ajoluvan omaavista C-ajoluvan omaavia, joilla on perustason ammattipätevyys. Koulutuksen jälkeen opiskelija kykenee turvallisesti, taloudellisesti ja sosiaalisesti ajamaan C-luokan ajoneuvoa sekä hallitsee ajoneuvon kuormauksen sekä kuorman purkamisen. Tavoitteena on myös, että opiskelijalla pystyy suoriutumaan alan erilaisten kuormankäsittelylaitteiden käyttäjänä.

Koulutukseen sisältö muodostuu logistiikan perustutkinnon (kuljetuspalveluiden osaamisala) osista. Opiskelija suorittaa koulutuksen aikana kuljetusalan perustason ammattipätevyyden (tavaraliikenne) 140 h.

Koulutus toteutetaan Ekamin Katariinan (Kotka) ja Malmingin (Karhula) kampuksilla. Koulutukseen sisältyy teoria- ja käytännön opetusta sekä e-oppimisympäristöt. Oppimisympäristöinä toimivat oppilaitoksen ja alan yritysten tilat sekä simulaatio ympäristö.

Ota yhteyttä

Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto EKAMI
Antti Harju, puh. +358 44 765 7917
antti.m.harju@ekami.fi.