Siirry sisältöön
Haku

Rakennus- ja pintakäsittelyalan koulutus

Koulutuksen kuvaus

Kiinnostaako opiskelu rakennus- ja/tai pintakäsittelyalan ammattilaiseksi? Vai onko sinulla tarvetta lisätä tai päivittää rakennus- tai pintakäsittelyalan osaamistasi?

Koulutus alkaa: 30.9.2024
Hakuaika päättyy: 28.8.2024
Koulutuksen numero: 721151

Lisätiedot

KENELLE
Koulutus sopii hakijoille, joilla on aiempaa työkokemusta tai koulutusta tai jotka ovat rakennus- tai pintakäsittelyalasta kiinnostuneet. Hakijoilta toivotaan erityistä motivaatiota työskentelemään rakennus- tai pintakäsittelyalalla. Maahanmuuttajilta edellytetään riittävää suomen kielen taitoa. Koulutus sisältää maahanmuuttajille suunnatun moduulin suomen kielen lisäohjauksen osalta.

AJANKOHTA
Koulutusaika 30.9.2024-enintään 28.3.2025 (henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman HOKSIN mukaisesti).
Haastattelu kutsutuille 19.9.2024.

SISÄLTÖ JA TOTEUTUS
Koulutus suunnitellaan yksilöllisesti henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Mahdollisuus suorittaa talonrakentajan ja rakennusmaalarin perustutkinnon ammatillisia tutkinnonosia sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintojen tutkinnon osia, jos alan perustutkinto on jo suoritettu. Osaaminen päivitetään koulun oppimisympäristöissä, jolloin varmistetaan valmius siirtyä työssäoppimisjaksolle alan yrityksiin.

Opiskelija voi valita joitakin moduuleita n. 6kk ajalle. Moduulit suuntautuvat joko rakennusalalle tai pintakäsittelyalalle tai ovat näiden yhdistelmä. Suoritettavat moduulit antavat erinomaisen pohjan alan työtehtäviin.

Ota yhteyttä:
Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto EKAMI
Jani Viitakangas, jani.viitakangas@ekami.fi, puh. 040 552 7570
Risto Kilpi, risto.kilpi@ekami.fi, puh. 050 344 6396

HAKEUTUMINEN
Hakijat valitaan koulutukseen hakemusten ja haastattelun perusteella, joten täytä hakemus huolellisesti. Kirjaa Omat perustelut -kohtaan, miksi haet koulutukseen ja miten koulutus auttaa sinua eteenpäin työuralla.

Koulutushakemuksesi tilannetta voit seurata myös verkkosivuilla Oma asiointi palvelussamme kohdassa koulutushakemusten tilanne. Valintapäätöksestä ilmoitetaan koulutukseen hakeneille kirjeellä.