Siirry sisältöön
Haku

Rakennus- ja pintakäsittelyalan koulutus

Koulutuksen kuvaus

Kiinnostaako opiskelu rakennus- ja/tai pintakäsittelyalan ammattilaiseksi? Vai onko sinulla tarvetta lisätä tai päivittää rakennus- tai pintakäsittelyalan osaamistasi?

Koulutus alkaa: 5.2.2024
Hakuaika päättyy: 7.1.2024
Koulutuksen numero: 716368

Lisätiedot

KENELLE
Koulutus sopii hakijoille, joilla on aiempaa työkokemusta tai koulutusta tai jotka ovat rakennus- tai pintakäsittelyalasta kiinnostuneet. Hakijoilta toivotaan erityistä motivaatiota työskentelemään rakennus- tai pintakäsittelyalalla. Maahanmuuttajilta edellytetään riittävää suomen kielen taitoa. Koulutus sisältää maahanmuuttajille suunnatun moduulin suomen kielen lisäohjauksen osalta.

AJANKOHTA
Koulutusaika 5.2.2024-enintään 28.3.2025 (henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman HOKSIN mukaisesti )
Haastattelut kutsutuille 25.1.2024.

SISÄLTÖ JA TOTEUTUS
Koulutus suunnitellaan yksilöllisesti henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan. Mahdollisuus suorittaa talonrakentajan ja rakennusmaalarin perustutkinnon ammatillisia tutkinnonosia sekä ammatti- ja erikoisammattitutkintojen tutkinnon osia, jos alan perustutkinto on jo suoritettu. Osaaminen päivitetään koulun oppimisympäristöissä, jolloin varmistetaan valmius siirtyä työssäoppimisjaksolle alan yrityksiin.

Opiskelija voi valita 3-4 moduulia. Moduulit suuntautuvat joko rakennusalalle tai pintakäsittelyalalle tai ovat näiden yhdistelmä. Suoritettavat moduulit antavat erinomaisen pohjan alan työtehtäviin.

Ota yhteyttä:
Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto EKAMI, Jani Viitakangas, jani.viitakangas@ekami.fi, puh. 040 552 7570, Risto Kilpi, risto.kilpi@ekami.fi, puh. 050 344 6396.

HAKEUTUMINEN
Hakijat valitaan koulutukseen hakemusten ja haastattelun perusteella, joten täytä hakemus huolellisesti. Kirjaa Omat perustelut -kohtaan, miksi haet koulutukseen ja miten koulutus auttaa sinua eteenpäin työuralla.

Koulutushakemuksesi tilannetta voit seurata myös verkkosivuilla Oma asiointi palvelussamme kohdassa koulutushakemusten tilanne. Valintapäätöksestä ilmoitetaan koulutukseen hakeneille kirjeellä.