Siirry sisältöön
Haku

Töihin merille

Koulutuksen kuvaus

Tahdotko työn jossa työ ja vapaa-aika rytmittyvät tasaisina sykleinä? Voisiko tuleva työpaikkasi olla merillä? Alalla etsitään jatkuvasti osaavaa työvoimaa. Tällä koulutuksella pääset kohti tavoitettasi.

Koulutus alkaa: 13.11.2023
Hakuaika päättyy: 4.10.2023
Koulutuksen numero: 715666

Lisätiedot

Töihin merille – koulutus on tarkoitettu sinulle, jotka olet kiinnostunut talousapulaisen tai laivakokin töistä. Laivakokin pätevyyden saavuttaaksesi tulee sinulla olla kokin koulutus ennen opintojen alkua.

Koulutukseen valittavilta edellytetään
· alalle soveltuvaa fyysistä ja psyykkistä terveyttä,
mikä todennetaan merimieslääkärintodistuksella (maksullinen) – mikä pitää olla hankittuna koulutuksen alkaessa 13.11.2023
· riittävää suomen kielen taitoa

Ajankohta:
Koulutus toteutetaan ajalla 13.11.2023 – 31.5.2024
Koulutukseen hakijoita haastatellaan 19.10.2023. Haastattelussa ovat mukana kouluttajan sekä työ- ja elinkeinohallinnon edustajat.

Sisältö ja toteutus:
Opintoihin kuuluu lähi- ja verkko-opetusta sekä työpaikalla tapahtuvana koulutusta Koululaivalla sekä rahti- ja matkustajalaivoilla niin kansallisilla kuin kansainvälisillä vesillä.

Koulutuksen tavoitteena on tuottaa opiskelijalle sellainen osaaminen, millä hän voi hakea Traficomilta merenkulun talousapulaisen tai laivakokin pätevyyskirjaa (kirjat ovat maksullisia) ja työllistyä eri varustamoille sekä kansallisille että kansainvälisille vesille.

Koulutuksen sisältämät tutkinnonosat:
· Ravitsemispalveluissa toimiminen
· Laivatalouspalvelut
· Turva- ja turvallisuusopinnot

Koulutuksesta syntyvät kustannukset:
· merimieslääkärintodistus
· passi / merimiespassi
· pätevyyskirjat

Lisätietoja antaa:

Anneli Sagulin

Tiimipäällikkö

+358 44 712 9267