Kuljettajien ammattipätevyys

Onko sinulla jo kuljettajan ammattipätevyyden peruskoulutus ja tarvitset uudet Trafi-merkinnät? Meillä se  onnistuu tarvittaessa nopeasti, jopa viikossa kuukausittain toteutettavien kuljettajan ammattipätevyyden jatkokoulutusten avulla. Valitset vain koulutuskalenterista sinulle parhaiten sopivat koulutukset ja tulet mukaan. Samalla tapaat kollegoja ja pääset vaihtamaan ajatuksia heidän kanssaan.

Ammattipätevyyden peruskoulutus

Ammattipätevyyden peruskoulutus vaaditaan kaikilta uusilta tavara- ja henkilöliikenteeseen tarkoitettujen ajoneuvojen kuljettajilta henkilöliikenteessä 10.9.2008 lähtien ja tavaraliikenteessä 10.9.2009 alkaen. Pätevyys on voimassa viisi vuotta.

Kuljettajien, jotka ovat saavuttaneet kuorma- tai linja-auton ajo-oikeuden aikaisemmin, ei tarvitse erikseen suorittaa perustason koulutusta. Heidän tulee suorittaa ammattipätevyyden voimassaolon jatkamiseksi 35 tunnin mittainen jatkokoulutus viiden vuoden välein. Lisätietoja kuljettajien ammattipätevyydestä Trafin sivuilla.

Lisätietoja ammattipätevyyden peruskoulutuksesta antaa tiimipäällikkö Pasi Honkanen.

Ammattipätevyyden jatkokoulutus

Kuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutus rakentuu viidestä 7 tunnin mittaisesta koulutuksesta. Katso alkavat koulutukset, lisätiedot ja ilmoittaudu. Voit ilmoittautua myös palveluvastaava Saila Ylämäelle.  

Katso esite.

Koulutuskalenteri 

Tilauskoulutukset

Järjestämme tilauskoulutusta myös yrityskohtaisille ryhmille. Ota yhteyttä ja pyydä yrityksellesi tarjous!

Lisätietoja


Palveluvastaava 
Saila Ylämäki
Pätevyyskortit, muut koulutukset

 

Jaa