Siirry sisältöön
Haku

Tarinat

27.8.2022

Sisu sai opinnot maaliin!

Kotkalainen Sisu Häkälä, 18 v., valmistui merkonomiksi Ekamista 26.11.2021. Jalkapalloa tavoitteellisesti pelaava Sisu alkoi opiskella liiketoiminnan perustutkintoa elokuussa 2019, ja sai opinnot hyvin sovitettua urheiluvalmennuksen kanssa.

Urheiluvalmennuksessa tehostetaan urheilijoiden päivittäisvalmennusta ammatillisten opintojen ohessa. Ekamissa on mahdollista yhdistää ammatillisen peruskoulutuksen opinnot sekä urheilulajin asettamat täysipainoisen harjoittelun vaatimukset.

Sisu kiittelee Ekamia joustavuudesta ja opiskelijalähtöisyydestä.

– Sain joustoa opinnoissa, kun hoidin asiat perustasolla hyvin. Opiskelu sujui mukavasti ja tasaisesti. Etänä opiskelu sopi minulle, koska se mahdollisti sen, että pääsin pelaamaan jalkapalloa usein. Suosittelen tätä opiskelutapaa muillekin vastaavassa tilanteessa oleville, kertoo hymyilevä Sisu.

Työharjoittelujaksot antoivat Sisulle tärkeää ja käytännönläheistä oppia alasta.

– Valitsin työharjoittelupaikat itse. Olin harjoittelussa Kotkan Clas Ohlsonilla sekä Kotkan Sportpisteessä, Sisu kertoo.

Sisun tulevaisuuden suunnitelmissa on jatkaa jalkapalloa tavoitteellisesti ja mahdollisesti kouluttautua tradenomiksi.

Ekami toivottaa paljon onnea ja menestystä Sisulle!