Siirry sisältöön
Haku

Uutiset

20.2.2023

Ekamin eduskuntavaalikeskustelu 6.3.2023

Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymän Ekamin Kotekon kampuksen ruokalassa järjestetään 6.3 klo 15-16:30 ammatilliseen koulutukseen ja työllisyyteen liittyvä vaalikeskustelun seudun eduskuntavaaliehdokkaille. Tilaisuus on suunnattu erityisesti ammatillisen koulutuksen oppijoille ja Rannikkopajojen valmennettaville. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Ekamin opiskelijayhdistyksen EKI ry:n kanssa.

Vaalikeskustelu on ajankohtainen, sillä ammatillinen koulutus ja työllisyys ovat näkyvästi esille puolueiden vaaliohjelmissa. Ammatilliseen koulutukseen ja koulutuksen järjestämiseen on kohdistumassa alkavalla vaalikaudella muutospaineita ja mahdollisesti jopa rahoitusleikkauksia. Esimerkiksi vastuullisuusasiat ja kestävyysosaaminen, koulutuksen laadun turvaaminen, rahoitustason riittävyys, opiskelijoiden hyvinvointi ja osallisuus, perusosaamisen varmistaminen sekä osaavan työvoiman saatavuus ovat ajankohtaisia kysymyksiä.

TAPAHTUMA STRIIMATAAN EKAMIN YOUTUBESSA! Tapahtumaan pääset tähän päivittyvästä linkistä.

Tilaisuuteen osallistujilla on mahdollisuus esittää ehdokkaille kysymyksiä.

Mikäli et pääse paikalle, tapahtumaa voi seurata striiminä tästä myöhemmin ilmoitetulla linkillä.

Ohjelma:

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja
Sami Tikkanen
Kuntayhtymän johtaja, rehtori
puh. +358 50 577 0993
sami.tikkanen@ekami.fi