Siirry sisältöön
Haku

Tapahtumat, Uutiset

27.11.2023

Ekamissa juhlitaan syksyllä valmistuneita Ekami Gaalassa 13.12.

Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä Ekami järjestää syyslukukauden 2023 aikana valmistuneille opiskelijoilleen Ekami Gaalan aivan ensimmäistä kertaa. Gaala on alueen ammattikouluissa ensimmäinen laatuaan. Gaala järjestetään Kotekon kampuksella keskiviikkona 13.12.2023 klo 17-19.

Gaalassa esiintyy Emma Gaalassakin ehdokkaana ollut suomalainen pop-artisti Ollie(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun), Tähän mennessä ilmestyneet kaksi albumia ovat keränneet yli 32 miljoonaa striimausta! Hänet tunnetaan myös viraalihiteiksi nousseista mashup-videoistaan.

Näyttävä Ekami Gaala järjestetään yhteistyössä kotkalaisen East Coast Events Oy:n kanssa.

Mikäli olet Ekamista syksyn 2023 aikana valmistunut, ilmoittaudu gaalaan mahdollisimman pian ilmoittautumalla lomakkeen kautta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) tai ottamalla yhteyttä Saara Peltolaan, puh. 044 755 9988, saara.peltola@ekami.fi

Tervetuloa juhlimaan ihka ensimmäiseen Ekami Gaalaan!