Siirry sisältöön
Haku

Tapahtumat, Uutiset

15.12.2023

Näyttävä Ekami Gaala järjestettiin ensimmäistä kertaa

Kuva: Pyry Tuttavainen

Järjestimme syyslukukauden 2023 aikana valmistuneille opiskelijoillemme Ekami Gaalan aivan ensimmäistä kertaa. Gaala on alueen ammattikouluissa ensimmäinen laatuaan. Gaala järjestettiin Kotekon kampuksella keskiviikkona 13.12.2023.

Valmistuneet Ekamin opiskelijat saivat arvoisensa tilaisuuden juhlavassa iltagaalassa. Gaalavieraita oli kaikilta Ekamin kampuksilta.

Sanna Mäenpää Kymen Seudun Osuuskaupasta piti gaalassamme juhlapuheen työnantajaedustajana. Valmistuneiden opiskelijoiden puolesta puheen piti Kiia Kajala, joka valmistui lähihoitajaksi Ekamista. Juhlapuheiden lisäksi gaalan ohjelmaan kuului myös stipendien jako.

Gaalan cocktailpalojen valmistuksesta ja tarjoilusta vastasivat Ekamin ravintola- ja catering alan opiskelijat. Aulapalvelun hoitivat turvallisuusalan opiskelijat.

Näyttävä Ekami Gaala järjestettiin yhteistyössä kotkalaisen East Coast Events Oy:n(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) kanssa. Kotekon ala-aulan monikäyttöisyys paljastui gaalajärjestelyissä ja se pukeutui todella huikeaan juhlakuntoon valoja ja punaista mattoa myöten. Iso kiitos East Coast Eventsille gaalan järjestämisestä.

Gaalassa esiintyi Emma Gaalassakin ehdokkaana ollut suomalainen pop-artisti Ollie(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). Hänen tähän mennessä ilmestyneet kaksi albumia ovat keränneet yli 32 miljoonaa striimausta! Ollie tunnetaan myös viraalihiteiksi nousseista mashup-videoistaan.

Kymen Sanomat teki gaalastamme hienon etusivunjutun. Lue se täältä.(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)