Siirry sisältöön
Haku

Tapahtumat, Uutiset

31.1.2024

Upeita kohtaamisia Educa tapahtumassa!

Osallistuimme Educa(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) tapahtumaan 26.-27.1.2024 Ammattiosaamisen korttelissa. Educa on Pohjoismaiden johtava opetus- ja kasvatusalan tapahtuma, joka järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa.

Tapahtumassa vieraili 15800 kävijää, joten vilskettä riitti. Ekamin osastolla vieraili paljon opiskelijoita, opinnoista kiinnostuneita, yhteistyökumppaneita, opettajia ja muita alan toimijoita. Jaoimme uutta Tekijän opasta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) ja etenkin merenkulkuala, laivatalousopinnot sekä musiikkiala olivat meillä näkyvästi esillä. Mukana matkassa oli myös EkamiPyörä, joka kiinnosti kävijöitä jonoksi asti.

Palvelujohtajamme Piia Andelin ja Rannikkopajojen valmennuspäällikkö Hanne Hietapuro esitelmöivät Osaava-lavalla lauantaina 27.1. aiheesta ’Ekamin ammattiopiston ja nuorten työpajojen yhteistyöllä tuetaan opiskelijoita’.