Siirry sisältöön
Haku

Uutiset

2.2.2024

Yhteishaku ammatillisiin perustutkintoihin 20.2.-19.3.2024

Yhteishaussa haetaan ammatillisiin perustutkintoihin ajalla 20.2-19.3.2024.

Ammatillisessa oppilaitoksessa opiskelu tarjoaa tehokkaan ja nopean reitin käytännönläheiseen työelämään. Ammatillisen koulutuksen suorittaminen ei ainoastaan varusta sinua konkreettisilla taidoilla, vaan se avaa myös oven jatko-opintoihin ammattikorkeakouluissa tai yliopistoissa.

Yhteishaku on tarkoitettu sinulle, joka olet peruskoulun päättävä tai jo aiemmin päättänyt hakija, etkä ole perusopetuksen jälkeen suorittanut vielä ammatillista tutkintoa, lukion oppimäärää tai korkeakoulututkintoa.

Mikäli vielä pohdit alaa, jolle hakeutua voit tutustua meidän avoimiin oviin sekä Tekijän oppaaseen tältä sivulta(avautuu uuteen ikkunaan).

Hakuaika 20.2. klo 8.00 – 19.3.2024 klo 15.00

Lue lisää meidän aloista täältä ja hae mukaan rohkeiden Tekijöiden joukkoon Ekamiin.