Siirry sisältöön
Haku

Tapahtumat, Uutiset

29.2.2024

Ammattiopistosta valmistuvia juhlitaan Ekami Gaalassa!

Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä Ekamista valmistuvat Tekijät ovat todellisia rohkeita taitureita. He ovat omistautuneet opiskeluun, hioneet käytännön taitojaan ja tehneet töitä omien tavoitteidensa eteen.

Joulukuussa ensimmäistä kertaa järjestetty ammattiopistosta valmistuvia juhliva Ekami Gaala saa jatkoa, kun Kotkan Kotekon kampus täyttyy valmistuvista Tekijöistä jälleen torstaina 30.5. iltajuhlan merkeissä.

Ekami Gaalaa juhlitaan Kotkassa kaksi kertaa vuodessa. Kevään Gaalaan saavat kutsun ennen 31.5.2024 Ekamista valmistuvat opiskelijat, jotka ovat suorittaneet perus-, ammatti- tai erikoisammattitutkinnon. Tämän jälkeen valmistuvat kutsutaan syksyllä järjestettävään juhlaan.

Ekami Gaalassa tarjoillaan ravintola- ja catering alan opiskelijoiden valmistaman syötävän lisäksi Ekami Gaalan omia mocktaileja yhteistyössä Kymen Seudun Osuuskaupan kanssa. Aulapalvelun hoitaa turvallisuusalan opiskelijat.

Ekami Gaalassa pyritään tuomaan myös opiskelijoiden osaamista näkyviin tapahtuman järjestämisessä sekä suunnittelussa. Ekami Gaala on loistava tilaisuus opiskelijoille oppia ja näyttää omaa osaamistaan. Gaala on myös loistava tilaisuus verkostoitua ja tavata muita opiskelijoita sekä opettajia.

Tapahtuman musiikillisesta puolesta vastaa Kymen Konservatorion opiskelijat ja illan pääesiintyjäksi äänestettiin säkenöivä pop-artisti Nelli Matula(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). Nelli Matulan tunnetuimpiin hitteihin kuuluu mm. Skorpioni, Tulevaisuuteen sekä Onnellinen.

Kumppanina kevään tapahtumassa ovat paikallinen Tapahtumien Tekijä East Coast Events Oy (avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)sekä Kymen Seudun Osuuskauppa.