Siirry sisältöön
Haku

Uutiset

10.4.2024

Ekami e-shop verkkokauppa on nyt julkaistu!

Uunituore Ekami e-shop(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) verkkokauppa on nyt auki ja odottaa asiakkaita ostoksille. Verkkokaupasta löytyvät kaikki Ekamin maksulliset kortti-, pätevyys- ja täydennyskoulutukset sekä työyhteisön valmennuspalvelut. 

Verkkokaupassa on myös tuotteet -osio, josta voi tällä hetkellä ostaa Rannikkopajojen tekemiä tuotteita. Jatkossa verkkokaupasta voi hankkia eri alojen opiskelijoiden valmistamia tuotteita.

Maksulliset koulutukset löytyvät edelleen myös ekami.fi sivuston kautta. Aikaisemmin käytetty ILMARI-järjestelmä on poistunut käytöstä ja ekami.fi www-sivujen koulutuskohteiden hakulinkit vievät nyt verkkokauppaan. Linkki verkkokauppaan löytyy sivuiltamme useammasta paikasta, mutta nopeiten se löytyy päävalikostamme.

Tervetuloa tutustumaan ja tekemään ostoksia!(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)