Siirry sisältöön
Haku

Tapahtumat, Uutiset

24.4.2024

Tapahtumia sinulle yrittäjä tai yrittäjyyttä suunnitteleva

Omistajanvaihdos – Puhutaan empatiasta ja suhteista

14.5.2024, klo 18:00-20:00, ravintola Kairo, Satamakatu 7, 48100 Kotka

Tervetuloa maksuttomaan afterwork-tilaisuuteen Ravintola Kairoon, jossa käsitellään yrityksen omistajanvaihdokseen liittyviä keskeisiä kysymyksiä johdon valmentaja ja psykoterapeutti Henriika Maikun johdolla.

Tilaisuus on suunnattu yrityksen omistajanvaihdoksesta kiinnostuneille yrittäjille, yrityksen ostoaikeissa oleville sekä sukupolvenvaihdoksissa mukana oleville uusille yrittäjille ja yritystoiminnasta luopuville. Henriika Maikku avaa keskustelua omistajanvaihdosten, yrityskauppojen ja sukupolvenvaihdosten haasteista. Illan aikana kuulet, miten rakentaa luottamuksellista ja tulevaisuuteen suuntautuvaa viestintää ja vuorovaikutusta näissä prosesseissa. 

Henriika Maikku, FM on kokenut johdon valmentaja ja psykoterapeutti, joka on erikoistunut työyhteisöjen ihmissuhteiden ja vuorovaikutuksen valmentajana. Erityisosaamisalueita ovat työ- ja yksilöpsykologia, muutosvalmentaminen, vuorovaikutuksen kehittäminen ja vaativat vuorovaikutustilanteet. 

Tarjolla pientä purtavaa ja virvokkeita keskustelun lomassa, joten ilmoittauduthan mukaan 10.5. mennessä
Ilmoittautumislinkki: Omistajanvaihdos – Puhutaan empatiasta ja suhteista (cursor.fi)(siirryt toiseen palveluun)

Tilaisuuden järjestää Euroopan unionin osarahoittama Varustamo – tukena yrityksen omistajanvaihdoksessa (siirryt toiseen palveluun)-ryhmähanke, jonka toteuttajat ovat Cursor, Kouvola Innovation, Eduko, Ekami ja Xamk. Hankkeen pääasiallinen rahoitus tulee ESR+ -ohjelmasta. Hankkeen tavoitteena on kehittää palvelumalli, joka tukee omistajanvaihdosta sujuvasti. Tarjoamme asiantuntijoiden tukea, työkaluja ja verkostoitumismahdollisuuksia niin omistajanvaihdosta harkitseville kuin jo toteuttavillekin.

Osta yritys, luo tulevaisuus

16.5.2024, klo 12:00-14:00, Merikeskus Vellamo, Tornatorintie 99, 48100 Kotka

Tapahtuma on osa *ship Startup Festivalia, joka järjestetään 16.5. – 17.5.2024 Merikeskus Vellamossa (Tornatorintie 99, 48100 Kotka). Osta yritys, luo tulevaisuus -osatapahtuma on tarkoitettu yrittäjille sekä yrittäjyydestä kiinnostuneille. Järjestäjänä on Varustamo -tukena yrityksen omistajanvaihdoksessa -hanke.

Yritysflippaus, Mikko Rantanen, Kaupallistajat Suomi Oy

”Yritysflippauksessa yritysoston tavoitteena on yrityksen arvon kasvattaminen ja yrityksen eteenpäin myyminen.”, Mikko Rantanen, Kaupallistajat Suomi Oy

Mikko on monessa liemessä keitetty sarjayrittäjä, joka on perustanut useita yrityksiä ja ollut mukana erilaisissa omistajanvaihdoksissa. Mikko kertoo miten yritysflippauksessa voi lähteä liikkeelle, mistä ostettavan yrityksen voi löytää, miten yrityksen ostamisen voi rahoittaa ja milloin on hyvä hetki myydä yritys?

Tulevaisuuspaneeli: Tulevaisuuden mielikuvat, yrittäjyys ja yrityskaupat

Minkälainen on yrittäjyyden ja yrittäjien tulevaisuus Kymenlaaksossa? Minkälaisia voimavaroja meillä yksilöinä, ryhminä ja verkostoina on kohdata tulevaisuuden mahdollisuudet? Tulevaisuuspaneeli luo näkymiä yrittäjien tulevaisuuksiin ja tarjoilee osallistujille eväitä toivotun tulevaisuuden tekemiseksi.

Rekisteröityminen tapahtumaan: *ship Startup Festival Visitor Registration Form: Survey Powered by Webropol (webropolsurveys.com)(siirryt toiseen palveluun)