Siirry sisältöön
Haku

Uutiset

29.4.2024

Ekamin ensimmäiset sähköiset tutkintotodistukset on lähetetty!

Tutkinnosta ja osatutkinnosta huhtikuussa 2024 valmistuneet ovat saaneet Ekamin historian ensimmäiset sähköiset tutkintotodistukset. Tutkintotodistukset ja osatutkintotodistukset lähetetään jatkossa valmistuneille ainoastaan sähköisenä.

Lisäksi opiskelijan opintotoimistopalveluita on tehostettu myös seuraavasti.

Ekamin opiskelija voi ladata ja tallentaa reaaliaikaisen opintosuoritusotteen ja opiskelijatodistuksen itsepalveluna Wilman, verkkosivujen tai suoran Atomi(siirryt toiseen palveluun)-linkin kautta. Kirjautuminen vaatii Wilma-tunnukset. Kyseiset dokumentit ovat tulostettavissa, mikäli opinnot näihin oikeuttavat. Opintosuoritusotteella näkyvät vain valmiit, suoritetut opinnot. Opiskelija pääsee tilaamaan dokumentit koska tahansa, ajankohdasta riippumatta.

Atomi-itsepalvelun linkki on löydettävissä Wilman etusivulta Linkit-osiossa. Opintosihteerit auttavat ja ohjaavat opiskelijoita Atomi-itsepalvelusta heräävissä mahdollisissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa.