Siirry sisältöön
Haku

Oppisopimuskoulutusta yhteistyöoppilaitosten kanssa

Alkavat aikataulutetut oppisopimuskoulutukset

Toteutamme oppisopimuksia Ekamin oman tarjonnan lisäksi myös yhteistyöverkoston kautta. Osa koulutuksista on aikataulutettuja. Oppisopimuksia toteutetaan myös yksilöllisesti, oman ja työnantajan tarpeen ja aikataulun mukaisesti.

Huomio mahdolliset hakuaja! Hae oppisopimuskoulutukseen tämän sivun alaosasta.

Tutustu alkaviin oppisopimuskoulutuksiin:

Kenelle? Valmennus on suunnattu kaikille hyvinvoinnin ja sitä tukevien tehtävien ja palveluiden parissa työskenteleville ammattilaisille ja kehittäjille kunnissa, hyvinvointialueilla, järjestöissä, seurakunnissa ja yrityksissä.

Mitä saat? Valmennuksella rakennat osaamistasi asiakaslähtöisten, hyvinvointia ja terveyttä edistävien palveluiden kehittämiseen sekä nykyisten toimintaprosessien parantamiseen yhteistyössä yli toimiala- ja organisaatiorajojen. Valmennuksessa sovelletaan konkreettisia menetelmiä (mm. palvelumuotoilu) kehittämistyöhön sekä hyödynnetään mm. Innokylän työkaluja. Valmennuksen sisällöissä yhdistyy uusin tutkimustieto hyviin käytännön case-esimerkkeihin sekä kehittämisen työkaluihin.

Laajuus ja toteutus

Koulutuksen aikana suoritetaan arvostettu tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun), joka on laajuudeltaan 180 osaamispistettä. koulutukseen kuuluu yksi pakollinen ja kaksi valinnaista tutkinnon osaa.

Koulutus suoritetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin se on osallistujalle ja työnantajalle maksuton. Oppisopimus edellyttää soveltuvaa työpaikkaa koko valmennuksen ajaksi. Muut ehdot kerrotaan oppisopimusta suunniteltaessa.

Koulutusaika ja hakeutuminen

Orientaatio pidettiin jo, mutta oppisopimuskelpoiset innokkaat voivat päästä elokuun alussa viimeisille paikoille. Koulutuksen kesto on n. 1,5 vuotta. Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskeluohjelma. Pääset mm. valitsemaan valinnaiset tutkinnon osat.

Hakeudu ensin Verutumin (siirryt toiseen palveluun)sivujen kautta. Oppisopimuskoulutukseen saat lisäohjeet hakeutumisen jälkeen.

Lisätiedot

Lisätietoja koulutuksesta Verutumin sivuilta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). Lisätiedot oppisopimusmahdollisuudesta asiakasvastaava Sari Pietiläinen, p. 040 526 5683, sari.pietilainen@ekami.fi (lomalla 1.7. – 4.8.2024).

Hakeminen oppisopimuskoulutukseen