Siirry sisältöön
Haku

Oppisopimuskoulutusta yhteistyöoppilaitosten kanssa

Alkavat aikataulutetut oppisopimuskoulutukset

Toteutamme oppisopimuksia Ekamin oman tarjonnan lisäksi myös yhteistyöverkoston kautta. Osa koulutuksista on aikataulutettuja. Oppisopimuksia toteutetaan myös yksilöllisesti, oman ja työnantajan tarpeen ja aikataulun mukaisesti.

Huomioithan listatuissa koulutuksissa hakuajan! Hae oppisopimuskoulutukseen tämän sivun alaosasta.

Tutustu alkaviin oppisopimuskoulutuksiin:

Kaupassa töissä? Tai järjestät tapahtumia ja tilaisuuksia? Opiskele työtä tekemällä, Intoon ja Ekamin koulutusta hyödyntämällä. Ekami vastaa oppisopimuksista, tutkinnon suorittamiseen liittyvistä asioista sekä osin myös koulutuksen sisällöstä. Intoo tarjoaa valmennuspäivät Zoomissa ja mahtavat kouluttajat. (avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Koulutuksen keskeisiä tavoitteita ja hyötyjä

 • käytännönläheistä, paljon ideoita ja vinkkejä
 • workshop-päiviä, joissa opetellaan itse tekemään sisällöntuotantoa ja markkinointia
 • kaikki oppi tähtää myynnin kasvattamiseen
 • koulutus toteutetaan kahden osaajan, Intoon ja Ekamin, yhteistyönä
 • suoritat liiketoiminnan ammattitutkinnon, saat syvällistä osaamista liiketoiminnan alalta ja virallisen todistuksen siitä

Koulutukseen haku, aloitus ja koulutusaika

Lisätiedot aikatauluista, kouluttajista ym. sekä ilmoittautuminen ensin Intoon www-sivuilla(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). Jos oppisopimus soveltuu, Ekami ohjaa siihen liittyvissä asioissa. Tutustu ja ilmoittaudu vaikka heti, viimeistään 13.9.2023.

Oppisopimusmahdollisuudesta lisätiedot Sari Pietiläinen, p. 040 526 5683, sari.pietilainen@ekami.fi

Toimitko esihenkilönä, hr-asiantuntijana, palkanlaskijana, yrittäjänä…? Tule parantamaan työoikeudellista osaamistasi suosittuun Käytännön työoikeuden koulutukseen(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun), jonka toteutamme yhteistyössä Lakikoulutuksen kanssa. Osaamisesi kasvaa niin rekrytointiin kuin työsuhteen aikana ja päättyessä huomioitaviin työlainsäädännön asioihin. Ajankohtaista ja tiukan asiallista tietoa jakaa viihdyttävällä ja mukaansa tempaavalla otteella asianajaja, oikeustieteen lisensiaatti, varatuomari Mikko Pihlajamäki

Koulutuspäivät ovat

 • ke 29.11.2023 Työoikeuden järjestelmästä, Kotka (mahdollisuus osallistua Teams-yhteydellä, jos on pitkä matka koulutuspaikalle)
 • ke 10.1.2024 Työsopimussuhteesta, verkko
 • ke 7.2.2024 Työajasta ja poissaolosta, verkko
 • ke 6.3.2024 Työsuhteen erityiskysymyksistä, verkko
 • ke 8.4.204 Työsopimussuhteen päättämisestä, verkko
 • ke 8.5.2024 Työoikeudesta käytännössä, Kotka (mahdollisuus osallistua Teams-yhteydellä, jos on pitkä matka koulutuspaikalle)

Koulutukseen hakeutuminen ja viimeinen hakupäivä

Hakeudu alla olevasta ”Hae tästä oppisopimuskoulutukseen” linkistä heti tai viimeistään 15.11.2023 mennessä. Koulutusta ei löydy tutkintoluettelosta (ei johda tutkintoon), joten kirjoita oppisopimuksen lisätiedot kohtaan ”Käytännön työoikeus”.
Koulutuksen kesto n. puoli vuotta (6 opetuskertaa).

Lisätietoja

Koulutus alkaa 29.11.2023 lähiopetuksella Kotkassa ja päättyy kakkukahveihin ja todistusten jakoon Kotkassa 8.5.2024. Pitkämatkalaisille tarjotaan Teams-mahdollisuus myös startti- ja päätöspäivään.

Lisätietoja oppisopimuksista Sari Pietiläinen, p. 040 526 5683, sari.pietilainen@ekami.fi

Haluatko kasvattaa myyntiä ja tulosta? Oletko valmis kehittämään johtajuuttasi ja tiimiäsi? Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka toimit liiketoiminnan vetäjänä, myynnin johtotehtävissä, myyntitiimin vetäjänä tai yrittäjänä omassa yrityksessä.

Koulutus toteutetaan yhteystyössä Rastor-instituutin kanssa. Rastor-instituutti vastaa koulutuksen verkko-opinnoista ja näytöistä,(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) Ekami tekee oppisopimukset silloin kun oppisopimuksen edellytykset täyttyvät.

Laajuus ja toteutus

Koulutuksen suunniteltu kesto on 12-18 kk. Koulutus sisältää enintään kuusi (6) koulutuspäivää verkossa sekä verkkokursseja ja itsenäistä opiskelua. Oppisopimuksella opit työssäsi joka päivä. Kurssipäivien lukumäärä ja koulutuksen kesto määritellään yksilöllisessä opiskelusuunnitelmassa ja kurssivalintojesi mukaisesti. Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä.

Hinta

Oppisopimuksena koulutus on maksuton. Edellyttää soveltuvaa oppisopimuspaikkaa koko opiskeluajalle.

Koulutusaika ja hakeutuminen

Koulutus starttaa 7.11.2023. Sitä ennen hoidamme suunnittelun ja oppisopimusasiat kuntoon, joten hakeudu opiskelijaksi vaikka heti, viimeistään 29.9.2023. Hakeudu Rastor-instituuttiin(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun), josta alueeltamme tulevat hakija ohjataan meille Ekamiin. Opastamme sitten oppisopimusasioissa.

Lisätietoja

Lisätiedot koulutuksesta Rastor-instituutin sivuilta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). Lisätiedot oppisopimuksesta Sari Pietiläinen, 040 5236 5683, sari.pietilainen@ekami.fi

Hakeminen oppisopimuskoulutukseen