Siirry sisältöön
Haku

Oppisopimuskoulutusta yhteistyöoppilaitosten kanssa

Alkavat aikataulutetut oppisopimuskoulutukset

Toteutamme oppisopimuksia Ekamin oman tarjonnan lisäksi myös yhteistyöverkoston kautta. Osa koulutuksista on aikataulutettuja. Oppisopimuksia toteutetaan myös yksilöllisesti, oman ja työnantajan tarpeen ja aikataulun mukaisesti.

Huomioithan listatuissa koulutuksissa hakuajan! Hae oppisopimuskoulutukseen tämän sivun alaosasta.

Tutustu alkaviin oppisopimuskoulutuksiin:

Haluatko kasvattaa myyntiä ja tulosta? Oletko valmis kehittämään johtajuuttasi ja tiimiäsi? Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka toimit liiketoiminnan vetäjänä, myynnin johtotehtävissä, myyntitiimin vetäjänä tai yrittäjänä omassa yrityksessä.

Koulutus toteutetaan yhteystyössä Rastor-instituutin kanssa. Rastor-instituutti vastaa koulutuksen verkko-opinnoista ja näytöistä, Ekami tekee oppisopimukset silloin kun oppisopimuksen edellytykset täyttyvät. Tutustu liiketoiminnan erikoisammattitutkinnon koulutussisältöön. (avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Laajuus ja toteutus

Koulutuksen suunniteltu kesto on 12-18 kk. Koulutus sisältää enintään kuusi (6) koulutuspäivää verkossa sekä verkkokursseja ja itsenäistä opiskelua. Oppisopimuksella opit työssäsi joka päivä. Kurssipäivien lukumäärä ja koulutuksen kesto määritellään yksilöllisessä opiskelusuunnitelmassa ja kurssivalintojesi mukaisesti. Tutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä.

Hinta

Oppisopimuksena koulutus on maksuton. Edellyttää soveltuvaa oppisopimuspaikkaa koko opiskeluajalle.

Koulutusaika ja hakeutuminen

Koulutus starttaa 15.5.2024. Sitä ennen hoidamme suunnittelun ja oppisopimusasiat kuntoon, joten hakeudu opiskelijaksi vaikka heti, viimeistään 5.5.2024. Hakeudu Rastor-instituuttiin(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun), josta toiminta-alueeltamme tulevat hakija ohjataan meille Ekamiin. Opastamme sitten oppisopimusasioissa.

Lisätietoja

Koulutuksesta saat lisätietoja Rastor-instituutin sivuilta.(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) Lisätiedot oppisopimuksesta Sari Pietiläinen, 040 5236 5683, sari.pietilainen@ekami.fi

Hakeminen oppisopimuskoulutukseen