Kohderyhmä
Sosiaali- ja terveysalan sekä hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkintojen opiskelijat, opettajat, yritykset ja työpaikkaohjaajat.
Tavoitteet
Kehitetään ja pilotoidaan jatkotuote Ammattisilta-hankkeessa kehitetylle työpaikkaohjaajakoulutusmallille huomioiden oppisopimuksen erityispiirteet ja nuorten erityistarpeet. Lisäksi laajennetaan TVT-tekniikan käyttöä työpaikalla tapahtuvan koulutuksen ohjauksessa sekä kehitetään ja tuotetaan sähköistä koulutusmateriaalia sosiaali- ja terveysalalle ja matkailu-, hotelli-, ravintola- ja cateringalalle.
Toteutus
- työpaikkaohjaajakoulutuksen sisällön kehittäminen
- sähköisen ohjausmateriaalin kehittäminen
- työpaikkaohjaajakoulutuksen toteuttaminen
- ohjaus- ja koulutusmateriaalin testaaminen (tabletit)
- vertaiskehittäminen Kouvolan seudun ammattiopiston Virtaa työpaikkaohjaajakoulutuksesta ja Saimaan ammattiopisto Sampon Iloa työpaikkaohjaajakoulutukseen -hankkeiden kanssa.
Tulokset
- Ekamin työpaikkaohjaajakoulutuksen spin-off (jatkotuote)
- toimialakohtaiset työpaikkaohjaajakoulutusmateriaalit sosiaali- ja terveysalalla, matkailu-, hotelli-, ravintola- ja cateringalalla
- sähköiset työpaikkaohjaajakoulutusmateriaalit
Digitarinointia oppiminen on yhteispeliä
https://youtube.com/playlist?list=PLxRkJ3qRmqXGcaIhVBQyFEVnjYhpKNVt0(siirryt toiseen palveluun)
Hanketuotosten liitetiedostot
Hyvä ohjaus – Hyvä ohjaaja (PowerPoint-tiedosto)
Yhteystiedot
Projektipäällikkö Marjut Sakki
Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto