Esittely
Elintarvikealan perustutkinnon laajuus on 180 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osaamispistettä) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osaamispistettä). Elintarvikealan perustutkinto sisältää seuraavan osaamisalan ja tutkintonimikkeen:
• leipomoalan osaamisala, leipuri – kondiittori
Leipomoalan osaamisalalla on ammatillisista tutkinnon osista pakollisia 115 osaamispistettä ja valinnaisia 30 osaamispistettä.
Kenelle
Harrastat kenties leipomista ja haluaisit tehdä siitä itsellesi ammatin. Olet kiinnostunut teknologiasta, mutta pidät myös asiakaspalvelusta. Leipuri-kondiittorina työsi voi olla ruokaleipien, kahvileipien, konditoriotuotteiden sekä erikoistuotteiden että leipomoeinesten valmistamista. Työpaikasta riippuen se voi olla automaatioprosessien hallintaa tai se voi olla luovaa käsillä tekemistä, mikä sisältää myös asiakaspalvelua.
Lisätietoja
Leipuri-kondiittorin opinnot ovat hyvin käytännönläheisiä. Leipomossa työskennellään paljon käsillä ja teollisuusleipomoissa hyödynnetään teknologiaa. Tuotteiden valmistamisen lisäksi opintojen aikana omaksutaan mm. laatutietoinen ja hygieniavaatimusten mukainen työskentelytapa. Työpaikasta riippuen työ voi ajoittua aamuvarhaiseen.
Ota yhteyttä
Hoksaaja opettaja Isa Mårtens
0407727026
isa.martens@ekami.fi
Hakuaika
1.1.2024 - 31.12.2024
Toteutustapa
Lähiopetus, Oppisopimus
Lisätiedot kustannuksista
Koulutus on yksityishenkilölle maksuton.
Sijainti
Kymenlaaksonkatu 29, 48100 KOTKA, Kotekon kampus, Kotka
Osaamispisteet
180
ePerusteet
Katso myös nämä koulutukset
Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto
Hakuaika: 1.1.2024 - 31.12.2024
Oppisopimus, Verkko-opetus, Kotekon kampus, Kotka