

Katso myös nämä koulutukset
Elintarvikealan perustutkinto
Hakuaika: 31.1.2023 - 31.12.2023
Lähiopetus, Oppisopimus, Kotekon kampus, Kotka
Elintarvikejalostuksen ammattitutkinnon laajuus on 120 osaamispistettä.
Tutkinnossa on neljä osaamisalaa:
• elintarvikealan osaamisalaan
• liha-alan osaamisalaan
• meijerialan osaamisala
• alkoholijuomien valmistuksen osaamisalaan.
Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto muodostuu yhdestä tai kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta (30 osaamispistettä tai 60 osaamispistettä) ja valinnaisista tutkinnon osista (60 osaamispistettä tai 90 osaamispistettä).
Elintarvikejalostuksen ammattitutkinto on tarkoitettu sinulle, joka toimit pienimuotoisessa elintarvikkeiden jalostuksessa perustehtävissä työntekijänä ja/tai itsenäisenä yrittäjänä. Koulutus sopii myös yritystoimintaa aloitteleville.
Ammattitutkintojen opetus tapahtuu verkko-opintoina. Verkko-opintoihin haettaessa tulee TJK paikka olla valmiiksi sovittuna. Opinnot voi suorittaa myös oppisopimuksena.
Hoksaaja opettaja Isa Mårtens
0407727026
isa.mårtens@ekami.fi
8.2.2023 - 31.12.2023
Oppisopimus, Verkko-opetus
Koulutus on yksityishenkilölle maksuton.
Kymenlaaksonkatu 29, 48100 KOTKA, Kotekon kampus, Kotka
120
Hakuaika: 31.1.2023 - 31.12.2023
Lähiopetus, Oppisopimus, Kotekon kampus, Kotka
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeistä osa on välttämättömiä ja osaa käytetään analytiikkatarkoituksiin.
Lue lisää Evästekäytännöt -sivulta.
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Evästeistä osa on välttämättömiä ja osaa käytetään analytiikkatarkoituksiin. Valitse tästä, mitkä evästeet sallit.
Välttämättömiä sivuston teknisen toiminnan kannalta.
Keräävät sivuston käytöstä anonyymia tietoa, jota käytetään sivuston ja sen sisältöjen kehittämiseen.