Siirry sisältöön
Haku

Kuraattori- ja psykologipalvelut

Kuraattoripalvelut

Kuraattori on sosiaalialan asiantuntija, jonka työn painopiste on ennaltaehkäisevässä työssä. Kuraattori tekee sekä koko oppilaitoksen hyvinvointiin vaikuttavaa yhteisöllistä työtä että yksilökohtaista opiskeluhuoltotyötä.

Kuraattorin työ sisältää opiskelemiseen, sosiaalisiin suhteisiin, tai tunne-elämään liittyvien ongelmien selvittämistä ja tuen järjestämistä yhteistyössä opiskelijoiden, huoltajien ja oppilaitoksen henkilöstön kanssa. Kuraattori tekee laajasti yhteistyötä myös oppilaitoksen ulkopuolisten tahojen kanssa (sosiaalitoimistot, nuorisopsykiatrian poliklinikka ja psykiatrian poliklinikat, Kela, TE-toimi jne).

Yhteyden kuraattoriin saat puhelimitse tai sähköpostilla.
Kuraattori on vaitiolovelvollinen.

Taru Ström

Malmingin kampus (sis. merenkulkualan konepuoli)

+358 40 480 5009

Anna-Maria Jurva

Sosiaali- ja terveysala sekä merenkulkuala (kansipuoli)

+ 358 40 842 9747

Salla Tiainen

Kotekon kampus

+358 40 647 2856

Anni Kivenjuuri

Haminan kampus

+358 40 779 1186

Psykologipalvelut

Oppilaitoksen psykologit tukevat opiskelijoiden mielenterveyttä ja oppimista, sekä edistävät koko oppilaitosyhteisön hyvinvointia. Psykologipalvelut on suunnattu ammatillisen peruskoulutuksen opiskelijoille. Psykologi tarjoaa sinulle keskusteluapua ja neuvontaa sekä ohjaa muun sopivan avun piiriin tilanteestasi riippuen.    

Voit ottaa meihin yhteyttä, jos:

Asioiden jäsentelystä ammattilaisen kanssa voi olla apua myös silloin, kun ongelma ei vielä tunnu suurelta ja elämää rajoittavalta. Olemme tottuneet puhumaan avoimesti erilaisista asioista, ja kanssamme käytävät keskustelut ovat vaitiolovelvollisuuden alaisia. Palvelu on maksutonta ja vapaaehtoista.

HUOM! Psykologipalvelua ei ole tällä hetkellä käytettävissä.

Ole tarvittaessa yhteydessä:

Opiskeluhuollon johtava psykologi
Maija Vilen
Puh. 040 4832 175
maija.vilen@kymenhva.fi