Siirry sisältöön
Haku

Slice opiskelijakortti

Ekamin opiskelijana olet oikeutettu maksuttomaan digitaaliseen Slice-opiskelijakorttiin. Kortti toimii valtakunnallisesti virallisena todistuksena opiskeluistasi Ekamissa ja antaa laajat edut ympäri Suomen. 

Slice-opiskelijakortti on opinnoistasi riippuen:

Päätoimiset opiskelijat – sininen

Sivutoimiset opiskelijat – vihreä

Sininen kortti oikeuttaa VR:n ja Matkahuollon etuihin sekä tuhansiin muihin Slice-opiskelijaetuihin halki Suomen. Mikäli korttisi väri on vihreä, se oikeuttaa kaikkiin muihin opiskelijaetuihin, mutta ei VR:n ja Matkahuollon etuihin. Mikäli saat päätoimisena opiskelijana etuuksia (esim. päivärahaa tai työttömyysetuutta), korttisi väri on vihreä.

Opiskelijakortti on erittäin hyödyllinen ja sillä voit hyödyntää opiskelijahintaisia palveluja halki Suomen. Siksi se kannattaakin ottaa heti käyttöön opintojen alussa.

HUOM! Kortin voi aktivoida vasta, kun opinnot virallisesti alkavat.

Slice opiskelijakortin käyttöönotto

1. Luvan antaminen

Käy antamassa lupa Slicelle digitaalisen opiskelijakortin toimittamista varten Wilmassa (katso tästä alta ohje). 

Lupa tietojen siirtoon löytyy kohdasta Lomakkeet > Henkilötietolomake > ”Annan luvan tietojeni siirtoon Slice.fi:lle maksuttoman opiskelijakortin toimittamista varten.” Tietosi siirtyvät Slicelle tunnin kuluessa. 

2. Valokuvan antaminen

Siirry lataamaan valokuvasi opiskelijakorttia varten osoitteessa  www.slice.fi/upload/ekami(siirryt toiseen palveluun)

3. Kortin aktivointi

Saat hetken kuluttua sähköpostiisi Slicen aktivointiohjeet. Mikäli viestiä ei vuorokauden sisällä kuulu, tarkista roskapostikansiosi ja ota tarvittaessa yhteyttä info@slice.fi(avautuu uuteen ikkunaan). Lataa Slice.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)-sovellus sovelluskaupastasi ja kirjaudu sisään sähköpostiin saamilla tunnuksilla.

Kortti on nyt valmis – hyödynnä opiskelijaetusi ja ota ilo irti opiskeluistasi! 

Opiskelijakortin vaihtaminen uuteen puhelimeen

Mikäli vaihdat puhelinta, voit resetoida tunnuksesi osoitteessa Slice.fi/resetoi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). Syötä lomakkeeseen Slicelle ilmoittamasi sähköpostiosoite. Saat hetken kuluttua sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla saat hetken kuluttua sähköpostiisi uudet sovelluksen aktivointikoodit.

Lisätiedot: slice.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)