Siirry sisältöön
Haku

Opiskelijatoiminta

Tule mukaan opiskelijatoimintaan!

Oletko kiinnostunut politiikasta? …hyvä emme mekään! Sen sijaan olemme kiinnostuneita:

Opiskelijayhdistyksen tavoitteena on varmistaa, että opiskelijoiden näkökulma otetaan huomioon Ekamin toiminnassa sekä edistää opiskelijoiden viihtyvyyttä kampuksilla. Ekamin opiskelijayhdistys EKI, pitää säännöllisesti kokouksia, käy aktiivista sekä rehellistä vuoropuhelua Ekamin johdon kanssa, järjestää tapahtumia yhteistyössä mm. tutoreiden kanssa, virkistyy oman porukan kesken illanvietoissa, edustaa tapahtumissa ja ennen kaikkea: pitää opiskelijoiden puolta!

Opiskelijayhdistys järjestää syksyisin syyskokouksen, jossa valitaan hallitus seuraavalle kaudelle. Yhdistyksen hallitukseen voi lähteä mukaan kuka tahansa sen toiminnasta kiinnostunut opiskelija.

Instagram: @ekiekami(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)
Facebook: @elämääekamilla(siirryt toiseen palveluun)

Eki- Ekamin opiskelijayhdistyksen hallituksen jäsenet kaudella 2022-2023

> Aleksi Lanu (puheenjohtaja)
> Eva Heiskanen (varapuheenjohtaja)
> Kiia Kajala (sihteeri)
> Lisa Sjöblom
> Otso Virtala

Kampustiimit

Kampustiimien tarkoituksena on tarjota vaikuttamisen mahdollisuus heille, jotka eivät ole kiinnostuneita edustuksellisesta vaikuttamisesta opiskelijayhdistyksen hallituksessa. Kampustiimin tehtävänä on olla epävirallinen vaikuttamis- ja kuulemiskanava opiskelijoille.
Kampustiimien kokouksia järjestetään n. 4 kertaa vuoden aikana.

Tutortoiminta

Tutorit ovat tehtäväänsä koulutuksen saaneita Ekamin luotto-opiskelijoita. Tutoreiden tehtävänä on lisätä oppilaitoksen yhteisöllisyyttä, sekä viihtyvyyttä. Tutorit tekevät yhteistyötä Ekamin opiskelijayhdistyksen, henkilökunnan ja oppilaitoksen ulkopuolisten tahojen kanssa. Tutortoiminta mahdollistaa tutustumisen muihin opiskelijoihin ja kampuksiin, sekä antaa mukavaa vastapainoa opiskelulle. Lisäksi tutortoiminnasta on mahdollista saada osaamispisteitä.

Tutoreiden tehtävänä on esim.:

Opiskelutoiminnan ohjaus

Opiskelijatoiminnan ohjaaja on innostaja, koordinaattori ja ohjaaja, joka vahvistaa osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä lisää viihtyvyyttä oppilaitoksessa. Hän kohtaa kannustavasti ja positiivisesti opiskelijoita oppilaitoksen arjessa. Tärkeänä osana opiskelijatoiminnan ohjaajan työtä on olla läsnä sekä vahvistaa opiskelijoiden vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja sekä osallisuutta, antamalla opiskelijoiden näkemysten ja tarpeiden vaikuttaa oppilaitoksen arkeen.

Opiskelijatoiminnan ohjaaja viettää aikaa opiskelijoiden parissa tauoilla ja mahdollisuuksien mukaan opiskelun lomassa. Hän suunnittelee yhdessä opiskelijoiden kanssa aktivoivaa tekemistä oppilaitokseen ja kannustaa opiskeluun. Opiskelijatoiminnan ohjaaja voi tarpeen mukaan myös osallistua teema-aiheisten kokonaisuuksien suunnitteluun ja toteutukseen yhteistyössä opettajan ja asiantuntijoiden kanssa.

Vaikuttamistoiminnan lisäksi opiskelijatoiminnan ohjaajan vastuulla on tutortoiminta, tapahtumat, tempaukset ja toiminnot, huoltajien yhteistyö HYTTI (organisointivastuu), sekä verkostoyhteistyö eri toimijoiden kanssa.

Kysy lisää!

Niina Arola

Opiskelijatoiminnan ohjaaja

+358 44 781 0155