Siirry sisältöön
Haku

Tervetuloa johtamisen ammattilaiseksi!

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Koulutus alkaa 24.1.2024

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto sopii sinulle, jolla on vankka käytännön kokemus oman vastuualueesi johtamisesta sekä vahva toimialasi, organisaatiosi ja sen toiminnan tuntemus.

Koulutuksen aikana vahvistat johtamis- ja liiketoimintaosaamistasi ja saat mahdollisuuden kehittää edustamaasi organisaatiota ja työyhteisöä. Opit myös tunnistamaan ja kehittämään vahvuuksiasi ja kehittämiskohteitasi johtajana.

Saat koulutuksesta mahdollisuuden oppia uutta, konkreettisia työvälineitä itsesi tai työyhteisösi kehittämiseen sekä virallisen tutkintotodistuksen osoitukseksi osaamisestasi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset koulutuspäivät, uusia näkökulmia ja innostavia keskusteluja vertaisryhmän kanssa!


Lähiesimiestyön ammattitutkinto

Koulutus alkaa 25.1.2024

Koulutus soveltuu:

Saat koulutuksesta mahdollisuuden oppia uutta, konkreettisia työvälineitä itsesi ja työyhteisösi kehittämiseen sekä virallisen tutkintotodistuksen osoitukseksi osaamisestasi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset koulutuspäivät, uusia näkökulmia ja innostavia keskusteluja vertaisryhmän kanssa!