Siirry sisältöön
Haku

Kasvun työkaluja käyttöösi

Räätälöityä koulutusta yksilölle ja tiimille

Työelämässä ei ole mitään niin kovaa kuin pehmeät arvot. Siksi haluamme tukea sekä yksilöiden että tiimien kehittymistä. Käytämme työssämme mm. Thomas Internationalin henkilö- ja ryhmäarvioinnin analyysimenetelmiä.

Thomas 360 asteen esimiesarviointi auttaa tiedostamaan, millaisena toimintasi ja panoksesi koetaan työpaikalla. Saat tietoa vahvuuksistasi, joita voit hyödyntää työssäsi, tietoa mahdollisista kehittymisalueistasi sekä mahdollisuuden tarkastella arviointiisi vaikuttaneita syitä.

Thomas HPA-analyysi kertoo itsearvionnin perusteella, miten henkilö toimii työssään ja mitkä ovat hänen vahvuutensa ja rajoitteensa. Analyysi auttaa oman työtyylin kehittämisessä sekä erilaisten työskentelytapojen ymmärtämisessä ja huomioimisessa.  Henkilökohtaisen profiilin analyysi HPA kertoo henkilön vahvuuksista, rajoitteista, motivaatiotekijöistä, oma-aloitteisuudesta, kommunikointityylistä, kehittymismahdollisuuksista ja käyttäytymisestä painetilanteessa. 

Toteutamme räätälöityjä johdon sparrauksia ja tiimien kehittämispäiviä. Täyden potentiaalin vapauttaminen yksilö- ja tiimitasolla edellyttää psykologista turvallisuutta. Siksi suosimme valmentavia, ratkaisukeskeisiä ja hyvinvointia tukevia menetelmiä.