Siirry sisältöön
Haku

Uutiset

16.4.2024

Digitaalinen Merikarhu 2.0 -hanke palkittiin rahoittajan toimesta Silta-tapahtumassa

Kymenlaakson liiton järjestämässä Silta-tapahtumassa 10.4.2024 juhlittiin rakennerahastokauden 2014-2020 päättymistä. Tapahtumassa käytiin läpi rahoituskauden tuloksia sekä palkittiin hankkeita ja toimijoita. Tapahtuma kokosi yhteen Kymenlaakson hanketoteuttajat ja rahoittajat.

Tapahtumassa palkittiin kahdeksan edellisen hankekauden onnistumisia, ja Ekamin hallinnoima ”Digitaalinen Merikarhu 2.0(avautuu uuteen ikkunaan)” -hanke palkittiin kategoriassa ”digitaalisen oppimisympäristön kehittäjä”. Digitaalinen merikarhu 2.0 -hankkeessa selvitettiin automatiikan, koneoppimisen ja älykkäiden järjestelmien mahdollisuuksia polttoainetehokkuuden optimoimisessa sekä kehitetty digitaalisia oppimisympäristöjä. Osatoteuttajana toimi Meriturvallisuuden ja -liikenteen tutkimisyhdistys Merikotka.

Palkintoa hakemassa olivat projektipäällikkö Antti Avelin, projektiasiantuntijat Kalevi Laine, Jori Spännäri ja Anna Kiiski Merikotkalta. Tunnustus on Ekamin historiassa ainutlaatuinen, ja se kertoo arvostuksesta hanke- ja kehitystoimintaamme kohtaan.

Hankkeen julkaisun voit lukea täältä(avautuu uuteen ikkunaan).