Siirry sisältöön
Haku

Ajoneuvoala

Ammattilaiseksi autojen pariin ajoneuvoalalla

Autoalan teknologinen murros on viime vuosina ollut huimaa. Perinteisen mekaniikan rinnalle on tullut vahvasti tietotekniikka ja automatiikka. Osaavia ajoneuvoalan ammattilaisia tarvitaan nyt ja vielä enemmän tulevaisuudessa.

Ekamin autopuolen esittely.

Työtehtäviäsi, kun valmistut

Työtehtäviä ovat esimerkiksi ajoneuvojen vikojen diagnosointi ja kartoittaminen, erilaisten mekaanisten ja sähköisten osien asennus- ja vaihtotyöt, asiakaspalvelu.

Työpaikkojasi voivat olla

  • autoliikkeiden korjaamot, yleiskorjaamot ja erikoiskorjaamot
  • kuljetusliikkeet
  • raskaan kaluston korjaamot
  • oma yritys

TOP 3 edellytykset alalle

> Huolellisuus
> Tekninen päättelykyky
> Palveluhenkisyys

Koulutuksemme ajoneuvoalalla

Ajoneuvoalan perustutkinto on meillä jatkuvassa haussa sekä yhteishaussa. Voit myös opiskella oppisopimuksella, jolloin opiskelu perustuu työsuhteeseen. Jos olet kiinnostunut tutkinnon osan suorittamisesta tai räätälöidystä koulutuksesta, niin ota meihin yhteyttä.

Ajoneuvoalan perustutkinnon suorittaminen valmistaa sinut työelämään ja antaa yleisen jatko-opintokelpoisuuden. Perustutkinnon suoritusaika vaihtelee muun muassa aiempien opintojen ja työkokemuksen mukaan.

Opit huoltamaan ja korjaamaan henkilö- ja pakettiautoja vai haluatko työuran raskaan kaluston parissa? Tehtävinäsi voivat olla esimerkiksi vikojen diagnosointi ja kartoittaminen, erilaisten mekaanisten ja sähköisten osien asennus- ja vaihtotyöt sekä asiakaspalvelu.

Autoalalla tarvitset tiimityötaitoja, palveluasennetta, tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Erilaisten ihmisten kanssa toimiminen ja jatkuva uuden oppiminen sekä digitaalisten työvälineiden käyttö ovat olennainen osa työskentelyä.

Kysy lisää ajoneuvoalasta

Sami Tervonen

Tiimipäällikkö

+358 44 746 0376