Tavoitteet
Tavoitteena on muuttaa ruokakulttuuria hiilijalanjäljen pienentämiseksi niin sosiaalisesti, ympäristöllisesti kuin eettisestikin kestävämpään suuntaan.
Rahoittaja
CIMO (Erasmus+ KA2)
Kohderyhmä
Ruokatuotannon opiskelijat ja kouluttajat sekä muu henkilökunta
Toteutus
Hankkeessa kehitetään avoimia digitaalisia osaamismerkkejä kriteeristöineen (Open Badge) kestävän kehityksen osaamista kuvaamaan sekä integroidaan pelillinen lähestymistapa oppimiseen. Ekamin vastuualueena on digitaaliset osaamismerkit.
Tulokset
Kestävän kehityksen osaamispassi on kehitetty
Digitaaliset osaamismerkit on luotu
Ruoanvalmistuskilpailut ja pop-up ravintola-päivä on järjestetty opiskelijoille
Yhteystiedot
Lehtori Henna Ström-Kallio
Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto
henna.strom-kallio(a)ekami.fi
puh +358505817341